HELPING THE OTHERS REALIZE THE ADVANTAGES OF VERIFICARE ISTORIC AUTO

Helping The others Realize The Advantages Of verificare istoric auto

Helping The others Realize The Advantages Of verificare istoric auto

Blog Article

Acest cod este gravat pe diferite parti ale caroseriei masinii si poate fi gasit in mai multe locuri, cum ar fi in bord, pe sasiu, pe usile masinii sau pe etichetele de inregistrare si asigurare.

Va rugam sa fiti informat ca acest website utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati internet site-ul World wide web la nevoile dvs.

În continuare trebuie să verifici starea caroseriei, starea mecanică a masinii și să te asiguri că bunul pe care intenționezi să-l cumperi se ridică la nivelul tău de așteptări.

VIN nu este introdus Dacă numărul de șasiu nu este introdus, kilometrajul este o aproximare statistică bazată pe algoritmul AUTOkm cu o fiabilitate de ninety five%.

Verifica daca cifrele sunt constante sau in crestere treptata si compara-le cu valoarea afisata pe bordul masinii.

Procesarea unui cumul atât de ridicat de date oferă platformei carVertical o capacitate excepțională de a cerceta tendințele din piața auto. Împărtășirea acestor informații este un proces esențial al misiunii noastre pentru o piață cleară.

Daca esti in cautarea unui instrument eficient pentru a verifica istoricul unui vehicul, inspectorauto.

Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a-ti forma o think about clara si completa despre vehiculul pe treatment intentionezi sa il cumperi.

Pentru a evita potențiale înșelătorii ale vânzătorilor de masini second hand, clienții pot verifica istoricul masinii prin intermediul unui decodor al seriei de sasiu, precum cel oferit de către carVertical.

kilometrajul dat înapoi este cea mai frecventă înșelătorie la vânzarea autoturismelor next hand

O parte din informaţiile afişate aici sunt gratuite, însă există şi date treatment se mai multe informatii obţin doar contra Charge.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de 17 caractere treatment identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, identical cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele day tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Este significant de mentionat faptul ca aplicatia RAR poate fi accesata cu usurinta de pe telefonul tau mobil, immediate pe web site-ul oficial al Registrului Auto Roman. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si vei primi raportul complet si detaliat.

Verificarea kilometrajului este un pas esential atunci cand iei in considerare achizitionarea unui autoturism 2nd-hand. Acesta este un aspect significant de verificat, deoarece numarul actual de kilometri parcursi de masina poate influenta pretul si starea generala a vehiculului.

Report this page